Protech®

wanneer alleen het beste goed genoeg is

Protech® omschrijft zichzelf als een ontwerper van precisietechnologieën om jouw wagen te verfraaien en te beschermen. Een welnesscentrum voor jouw auto, dat is wat Protech® ontwikkelde. Net die ene stap verder.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4.svg

Meer dan 25 jaar aan onderzoek, zo lang duurde het voor Protech® tevreden was over hun lakbehandeling. Jarenlange research en development leverden uiteindelijk een topproduct op. 

Koninklijke start

Er is geen plek op onze aarde waar je meer mooie wagens ziet als in Monaco. In het vorstendom rijden de meest exclusieve bolides rond. Logisch dus dat er in 1989 een centrum werd opgericht waar de prachtigste wagens, tot op vandaag, een topverzorging kunnen verkrijgen. Ondertussen vind je Protech®-centra over de hele wereld.

photo_REPULSE_THE_ELEMENTS.jpg

25 jaar research

Hoe lang duurt het voor je de perfectie hebt bereikt? Meer dan 20 jaar, zo blijkt uit het antwoord van Protech®. Ingenieurs zoeken al meer dan twee decennia lang naar de perfecte producten om wagens zo goed mogelijk te beschermen. Nog steeds streven ze naar perfectie. Het onderzoek gaat verder.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_BLAuW.svg

De oplossingen van De Wasbeer samen met Protech®

Onze technici kregen een opleiding en zijn gecertificeerd door Protech®. Jouw wagen is dus in goede handen. Vooral op de Protech 3D+ Paint Treatment zijn we trots. Met deze Protech®-behandeling blinkt jouw wagen als nooit tevoren.

Photo_GOUTTE.jpg
1. Verminderde hechtende werking

Water krijgt de kans niet om zich te hechten aan het lakwerk. Druppels glijden zeer eenvoudig van de wagen af, waardoor de wagen een pak sneller droogt.

proper.jpg
2. Vuilafstotende werking

Vuil en stof krijgen niet langer de kans om te blijven liggen op het lakwerk. De wagen blijft een pak langer schoon.

KLEUR.jpg
3. Conserverende werking

Geen vale kleuren meer. Door de dieptewerking blijft de kleur behouden en krijg je zelfs diepere, volle tonen.

GARANTIE.jpg
4. 5 jaar garantie met jaarlijkse controle
PROCASE.jpg
5. Procase met onderhoudsproducten inbegrepen

Geef je auto wat hij verdient, ga voor een Protech®-behandeling