Protech®

Tweede huid en perfecte bescherming!

Protech® is de ultieme (lak)behandeling voor elke auto. De Wasbeer is dan ook trots om samen te kunnen werken met de Rolls-Royce onder de autoproducten. Dit bedrijf kende zijn start in Monaco - het land bij uitstek voor de best gesoigneerde wagens - en kent ondertussen wereldwijd tientallen verdelers.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4.svg

Ultieme lakbehandeling | Voor een gladde carrosserie | Zorgt voor betere conservering

Meer dan 25 jaar aan onderzoek, zo lang duurde het voor Protech® tevreden was over hun lakbehandeling. Jarenlange research en development leverde echter een topproduct op. 

Onze technici kregen een opleiding en zijn gecertificeerd door Protech®, jouw wagen is dus in goede handen.

De jongste generatie aan Protech®-behandelingen levert een diepere kleur, extremere glans en een dynamischere look aan jouw wagen.

wasbeer-protech-lakverzegeling.jpg

Wist je dat vuil en stof zorgen voor een 10 keer snellere veroudering van je auto? De 3D+ Paint Treatment van Protech® zorgt er dus voor dat jouw wagen beter behouden blijft. Weersta dus alle elementen en kies voor deze ultieme behandeling.

Protech 3D+ Paint Treatment

Gladder dan glad. Met deze speciale behandeling van Protech® vindt vuil geen houvast meer. De lak van jouw auto wordt zo glad dat vuil zich niet meer kan hechten. Hierdoor blijft jouw wagen langer proper en droogt je auto nog sneller na een wasbeurt of regenvlaag. Onze technici kregen een opleiding en zijn gecertificeerd door Protech®, jouw wagen is dus in goede handen.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4.svg