Onze carwashes in Roeselare, Izegem en Ledegem

Frisse douche of grote kuis? 

Of het nu voor een verfrissende douche is of voor een grondige totaalreiniging, in een straal van 11 kilometer vind je alles wat je vuile wagen nodig heeft om weer te blinken in zijn vel. Zowel in Roeselare, Izegem als in Ledegem kan je wagen worden gewassen in een automatische wasstraat of in een wasbox. Wagen in neutraal, je laten dienen en de professionals hun werk laten doen, of zélf de handen uit de mouwen steken. Jij beslist! 

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4.svg

Basis

11
  • wassen en drogen
  • gratis stofzuigen

Protect

13
  • wassen en drogen
  • hardwax
  • gratis stofzuigen

All-in

14
  • wassen en drogen
  • hardwax / velgen
  • reiniging bodem
  • stofzuigen
HOEKELEMENT_ROOD_V3.svg

Automatische wasstraat

Voor een full service rijd je binnen in onze carwash. De automatische wasstraten werden recent vernieuwd en de frisse wastechnieken en knowhow van onze teams laten je auto in een mum van tijd weer blinken.

 

Op onze snelle service zijn we trots! Eén auto per minuut in de wasstraat? Dat gaat vooruit en zorgt ervoor dat je geen tijd verliest. Onze vriendelijke en enthousiaste wasberen maken van je komst een ontspannen beleving. Geen stress, je wagen krijgt de beste zorgen.

Op onze snelle service zijn we trots.
Je auto krijgt de beste zorgen en komt in 1 minuut door de wasstraat!

Selfwasbox

Zin om jezelf in het schuim en het zweet te werken? Dan kan je terecht in een van onze vijf wasboxen, mooi verspreid over Roeselare, Izegem en Ledegem. Alles is er voorzien om je wasbeurt zo grondig en zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij onze nieuwe fietshouders kan je zelfs meteen ook even je vuile fiets in een sopje zetten en het vuil eraf spoelen. De selfwashboxen werken op jetons. Jetons kan je kopen in de winkel of inwisselen voor munstukken aan de automaten.

Gratis stofzuigen

In Roeselare of Ledegem is gratis stofzuigen inbegrepen. Dit maakt de wasbeurt helemaal af. Geen vuiltje meer op je carrosserie en geen stof meer in je interieur om over na te denken. 

HOEKELEMENT_NEGATIEF_BLAuW.svg

CARWASH ROESELARE

OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 138

ma - vr 8u00 - 18u00

za 08u00 - 18u00

zo gesloten

Wasbox:

Elke dag 7u00 - 22u00

CARWASH ROESELARE

Westlaan 219

ma - za 08u00 - 18u00

zo gesloten

CARWASH IZEGEM

Kortrijksestraat 280

ma - za 08u00 - 18u00

zo 08u30 - 12u00

CARWASH LEDEGEM

Provinciebaan 49

ma - za 08u00 - 18u00

zo gesloten

Wasbox:

24/24 7 op 7