Jouw auto mag
gezien worden.

Carwash Wasbeer in Roeselare, Izegem en Ledegem

Kan jouw wagen wel een poetsbeurt gebruiken? Een frisse douche of een diepgaande reiniging van koetswerk, velgen en interieur? 

Dankzij onze jarenlange ervaring en neus voor innovatie krijgt jouw wagen bij De Wasbeer de beste behandeling.

HOEKELEMENT_WIT.svg
HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4.svg

Time to shine

frisse douche of grote kuis?

Basis, protect of All-in? Ga je voor snel, fris en goed, of voor een royale wasbeurt met alles erop en eraan? Je wagen wordt gewassen in onze vernieuwde en automatische wasstraat. Nieuwe wastechnieken zorgen ervoor dat je je vuile wagen zonder zorgen de carwash instuurt en onstpannen kan genieten tot al het vuil weggeschrobd en afgespoeld is. Het enige wat je zelf nog moet doen, is het juiste programma kiezen. Na de carwash rijd je vlot door naar het stofzuigerpark.

 

Of je kan zelf de handen vuil maken in onze wasboxen.

HOEKELEMENT_ROOD_V3.svg

Atelier

Professioneel en met oog voor élk detail

HOEKELEMENT_WIT.svg

De Wasbeer is specialist in car cleaning. In onze ateliers wordt je wagen tot in de puntjes gereinigd, professioneel en met oog voor élk detail. Hier gaan we verder dan wassen of stofzuigen alleen. Velgen, koetswerk of (lederen) interieur, van onder de motorkap tot in het kleinste hoekje streven we naar perfectie. Wij delen jouw passie voor je wagen!

Voordelen

Snel, makkelijk én goedkoper

HOEKELEMENT_WIT.svg

Glanzende wagens maar vooral tevreden klanten doen óns dan weer blinken in ons vel. Trouwe bezoekers en echte fans worden bij De Wasbeer beloond. Maar ook wie nog nooit een carwash heeft bezocht, trekken we graag over de streep, én meteen onze vernieuwde wasstraat in. Laat je verrassen door onze Wasbeerpas en al onze voordelen en speciale aanbiedingen.

Overal Wasbeer

in en rond roeselare

In een straal van 11 kilometer rond Roeselare en in 7 vestigingen staat een gedreven team klaar om jou te ontvangen, met open armen, een grote glimlach en de hogedrukreinigers in de aanslag.

ELEMENT_ONDERKANT_KADER_Tekengebied 1.svg

WASSTRAAT ROESELARE

OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 138

ma - vr 8u00 - 18u00

za 08u00 - 18u00

zo gesloten

WASSTRAAT ROESELARE

Westlaan 219

ma - za 08u00 - 18u00

zo gesloten

WASSTRAAT IZEGEM

Kortrijksestraat 280

ma - za 08u00 - 18u00

zo 08u30 - 12u00

WASSTRAAT LEDEGEM

Provinciebaan 49

ma - za 08u00 - 18u00

zo gesloten

Onze wasboxen zijn 7/7 open!