All-in

14
  • wassen en drogen
  • hardwax / velgen
  • reiniging bodem
  • stofzuigen

All-in wasprogramma

royale wasbeurt met alles erop en eraan

Klant is koning en dus krijgt je auto een royale behandeling. Je wagen is vuil en verdient niet alleen een fikse wasbeurt maar vooral een all-inbehandeling.

Inbegrepen

HOEKELEMENT_BLAUW-01.svg

Inbegrepen in de All-in

wasbeer-manuele-voorwas.jpg
Manuele voorwas
Een enthousiast team van experts ontvangt je met de glimlach en de hogedruk in de aanslag. Eerst krijgt je wagen een grondige manuele voorwas. Velgen en wielkasten, voor- en achterruit en bumpers worden met de hogedrukreiniger onder handen genomen voor je wagen de carwash ingaat.
wasbeer-spoelen.jpg
Spoelen
Overvloedig glashelder water zorgt voor een voortdurende spoeling en verwijdert al het vuil. Osmosewater reinigt grondig en droogt op zonder storende strepen.
bodemreiniging (1).jpg
Bodem reiniging
Met dit programma krijgen je velgen en de bodem van je wagen een extra grondige spoelbeurt met hogedruksproeiers. Ideaal om modder of strooizout te verwijderen.
wassen.jpg
Wassen
In De Wasbeer garanderen zachte Sensotex wasborstels een krasvrij resultaat. De Wasbeer werkt uitsluitend met viltdoeken die geen zand of ander klein vuil kunnen opnemen. Een zachte en krasvrije aanpak dus!
wasbeer-hardwaxlaag.jpg
Hardwaxlaag
Dit programma met extra beschermende hardwaxlaag laat vuile wagens weer blinken alsof ze net uit de showroom komen. Dat geeft hen niet alleen een mooie glans, maar beschermt het koetswerk ook tegen vuil, strooizout, boomhars of uitwerpselen van vogels. Door de hardwax gaat vuil zich minder snel hechten.
wasbeer-drogen-zonder-strepen.jpg
Drogen zonder strepen
Overvloedig glashelder water zorgt voor een voortdurende spoeling en verwijdert al het vuil. Osmosewater reinigt grondig en droogt op zonder storende strepen.
wasbeer-stofzuigen.jpg
Stofzuigen
Na de wasbeurt rijd je vlot naar het overdekte stofzuigerpark waar je je wagen in alle rust kan stofzuigen. Gebruik de perslucht daar ook om de laatste waterrestjes weg te blazen.